het verwencafé is vandaag gesloten, voor de opening van de cadeauwinkel klik hier - contacteer ons

Dienst informatieveiligheid
Carly Verwilgen – 05/2021
Website/webshop

Disclaimer

1. WEBSITE (inclusief webshop)

Door deze website te bezoeken of de informatie op deze website te gebruiken, aanvaardt u automatisch de algemene voorwaarden zoals hieronder vermeldt.

De informatie op deze website wordt met de grootst mogelijk zorgvuldigheid samengesteld en wordt zo actueel mogelijk gehouden. Blijdorp vzw kan echter niets verklaren, waarborgen of garanderen inzake nauwkeurigheid, de geldigheid of de volledigheid van de verstrekte informatie. Blijdorp vzw is eveneens niet verantwoordelijk voor mogelijke prijs- en typfouten. Aan publicaties of informatie op deze website kunnen bezoekers geen rechten ontlenen.

Blijdorp vzw heeft te allen tijde het recht om de informatie op deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen of te verwijderen.

De website bevat ook links of verwijzingen naar andere websites die louter geplaatst zijn voor het comfort van de gebruikers van deze website. Blijdorp vzw draagt geen enkele verantwoordelijkheid aangaande de inhoud van dergelijke links of links binnen de gelinkte sites en kan dus niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade die uit deze inhoud resulteert.

Beweringen en opinies die tot uiting komen in artikels en mededelingen op de website zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van de redactie, de sitebeheerder of Blijdorp vzw in het algemeen.

De volledige inhoud die op deze website wordt getoond is, tenzij expliciet anders vermeld, eigendom van Blijdorp vzw en is beschermd door het auteursrecht, merkenrecht of andere intellectuele eigendomsrechten. Elk gebruik, reproductie, verspreiding, verkoop, verdeling, publicatie, aanpassingen en bewerkingen van informatie of eigendommen van Blijdorp vzw voor andere doeleinden dan persoonlijk gebruik onder het even welke vorm en met om het even welke middelen is strikt verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Blijdorp vzw (contactgegevens). Mocht deze site onverhoopt informatie bevatten waarop auteursrechten van derden berusten, neem dan contact op met Blijdorp vzw.

Blijdorp vzw aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik of als gevolg van de onmogelijkheid van het gebruik van de door Blijdorp vzw op deze website gepubliceerde informatie, of het materiaal, de informatie, de beoordelingen of de aanbevelingen die erin zijn opgenomen.

2. Privacy

Blijdorp vzw verzamelt enkel persoonsgegevens op deze website/webshop die u zelf vrijwillig verstrekt.  Onder persoonsgegevens wordt verstaan ‘gegevens aan de hand waarvan een individu kan worden gedefinieerd’ (zie onze privacyverklaring op deze website – link).

Blijdorp vzw verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens uitsluitend om door u gevraagde diensten of informatie te verstrekken.

Om uw betaling via onze webshop in alle veiligheid te laten verlopen, werken wij samen met Mollie.  Hun privacyverklaring kan u hier vinden: https://www.mollie.com/be/privacy.

Scroll to Top

Maandag: 10:00 – 15:30

Dinsdag: 10u-16u enkel cadeauwinkel

Woensdag: 10:00 – 15:30

Donderdag: 10:00 – 16:00 enkel cadeauwinkel

Vrijdag: 10:00 – 15:30

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Maandag: 08:00 – 22:00

Dinsdag: 08:00 – 22:00

Woensdag: 08:00 – 22:00

Donderdag: 08:00 – 22:00

Vrijdag: 08:00 – 22:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Maandag: 08:00 – 17:00

Dinsdag: 08:00 – 17:00

Woensdag: 08:00 – 17:00

Donderdag: 08:00 – 17:00

Vrijdag: 08:00 – 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

052 33 99 21

plek35@blijdorp.be